Blog post
Waarom is gehydrolyseerd wei-eiwit een uitstekende keuze?
Hydrolysed Whey Protein, een variant van wei-eiwit, is tegenwoordig populair geworden onder bodybuilders, atleten en sportmensen. Niet veel mensen weten echter dat dit anders is dan de reguliere wei-eiwitvarianten die op de markt verkrijgbaar zijn. Het enige dat ze weten is dat de sportgezondheidssupplementen die ze regelmatig consumeren, gehydrolyseerde wei-eiwitten bevatten. In feite bevat Hydrolysed Whey Protein een vergelijkbaar gehalte aan aminozuren en andere voedingsstoffen, maar het is relatief kleiner en wordt daarom gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Het wordt geproduceerd door een proces dat enzymatische hydrolyse wordt genoemd, vandaar de naam Hydrolysed Whey Protein. Dit proces zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen worden afgebroken tot kleinere deeltjes, waardoor deze snel door het lichaam worden opgenomen. Dit kan resulteren in meer eiwitten voor je spieren.
April 8, 2022In Amino Acids

